Първоначално публикувано от Martini_Racing
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 155 /1.8/8V с "NOS"
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
естествено , че ще се наложи пълна промяна , но няма как спорта изисква жертви единственото което ще остане като оригинал е външния вид /частично/sigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
155 2.0 16V ....евридейката
ex. 156 2.0 16V ....починала в приключения
ex. 155 1.8 8V
Comment
-
Първоначално публикувано от Martini_Racing Покажи съобщениемерси много за инфото , ама тез 129 коня нещо не ми допадат ....
днес си порачах турбинка гарет с байпасните клапани ,блуофф, интеркулер грейди , и нитрото със дюзи за 100 и 150 кончета , кн филтър , цяла генерация Йошимура, разбределителни валове с изместени гърбици за момента само това , и двигателчето 2.5 таз вечер ще бъде в операционната.
:boost
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеи ко каиш ... туй сичкото насипно нещо ша тря стане кола и са движи а
Comment
-
[QUOTE=Furious 155;307527]я дай инфо за генерацията и къде може да намеря валове за тоя 1.8 8клапана
братле за 1.8 8 кл. не мога да ти кажа тъй като аз правя 2.5 а моите валове ги поръчах от италия но са с изместени гърбици , за да варви повечко , ако искаш мога да питам и за теб , какви валове ти тряват спортни или нормални ?sigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
ex. 155 1.8 8V
Comment
-
[QUOTE=Martini_Racing;308167]Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениея дай инфо за генерацията и къде може да намеря валове за тоя 1.8 8клапана
братле за 1.8 8 кл. не мога да ти кажа тъй като аз правя 2.5 а моите валове ги поръчах от италия но са с изместени гърбици , за да варви повечко , ако искаш мога да питам и за теб , какви валове ти тряват спортни или нормални ?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
[quote=Martini_Racing;308167]Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениея дай инфо за генерацията и къде може да намеря валове за тоя 1.8 8клапана
братле за 1.8 8 кл. не мога да ти кажа тъй като аз правя 2.5 а моите валове ги поръчах от италия но са с изместени гърбици , за да варви повечко , ако искаш мога да питам и за теб , какви валове ти тряват спортни или нормални ?
Снощи видях тоя Офлюх... Garett да го ева.. момчето наистина си е за ---->
Comment
-
[QUOTE=uricatoli;308474]Първоначално публикувано от Martini_Racing Покажи съобщение
Снощи видях тоя Офлюх... Garett да го ева.. момчето наистина си е за ---->
просто искам двигателя ми да е различенsigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
ex. 155 1.8 8V
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАко ги сбереш тия неща!...отам на татък...ще ти трябват пуолоски, главини...поне това знам за 16 винтиловия мотор, ако трябва да го сложиш на твоята!!!!....а този дето го стягаш "малкия" 2.5......мисля, че и с окачването ще има проблем.....тампони...ала..бала..и т.н.sigpicAlfa Romeo 155 2.5 TD 96год.VM 31B,155 2.0 16V 96 год и Fiat Tipo 1.6 IE 95 год.
Comment
-
[quote=Martini_Racing;308572]Първоначално публикувано от uricatoli Покажи съобщение
не съм за чичо доктор
просто искам двигателя ми да е различенsigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
Comment